Alarmsystemen

Alarmen

Een alarmsysteem is een efficiënte oplossing om jouw gebouw te beveiligen en zorgt voor veiligheid en gemoedsrust.


Je gebouw correct beveiligen is onmogelijk aan de hand van standaard pakketten. DC Innovations werkt dan ook op maat van jouw wensen, behoeften en budget. Bij ons kun je dan ook terecht voor zowel betaalbare instapsystemen, als high-end beveiliging.


Bij ons kunt u zowel terecht voor draadloze, als bekabelde systemen.

Woning

Appartement

Bedrijf

Werkwijze

1
Analyse

We komen ter plaatse voor een introductie over de mogelijkheden en beschikbare toestellen. Vervolgens leidt je ons rond doorheen jouw pand en stellen wij jou per ruimte onze aanpak voor. Tevens luisteren we graag naar jouw wensen en behoeften.

2
Offerte op maat

We bezorgen je een vrijblijvende offerte, volledig op maat, gebaseerd op onze risicoanalyse en rekening houdend met jouw wensen.

3
Installatie

Na goedkeuring van de offerte vindt de installatie van het alarmsysteem plaats door onze ervaren techniekers of doe-het-zelf formule.

Doe-het-zelf


Kan je met een boormachine overweg? Dan is de kans groot dat je jouw installatie zelf kan plaatsen en de installatiekosten kan uitsparen. Na ons voorstel leveren wij alle materialen en kan je het systeem zelf plaatsen volgens onze instructies. Na de plaatsing komen wij de installatie afwerken en in dienst stellen zodat je alle nodige garanties krijgt op een goedwerkende installatie.


DC Innovations zorgt voor een beveiligingsoplossing voor elk budget! Met onze doe-het-zelf-formule betaal je enkel het materiaal. De afstelling en plaatsing voeren wij gratis uit.

Onderhoud 

Je alarmsysteem is pas écht veilig met een onderhoud op regelmatige basis. Met het onderhoudscontract van DC Innovations brengen we jou jaarlijks op de hoogte van deze controle. Eén maal per jaar fysiek nazicht van de volledige installatie. Dit omvat o.a. het uitmeten en testen van batterijen, controle en bijsturen van detectoren waar nodig, vervangen van de batterijen waar nodig).

Ook kan je tijdens de periode van de onderhoudsovereenkomst rekenen op 24/7 technische ondersteuning per telefoon of elektronisch.

Waarom DC Innovations?

 Krijg persoonlijk advies van een expert
 24/7 technische ondersteuning*
 Snelle, betrouwbare en discrete service
 Ondersteuning en opvolging op afstand in geval van problemen*
 Configuratiewijzigingen op afstand worden gratis* uitgevoerd
 Tot 5 jaar garantie (afhankelijk van merk)*

* Bij een actieve onderhoudsovereenkomst


Contacteer ons